De helt perfekte Petit Nord sandaler

Synes du også det kan være svært at finde de helt rigtige sko til dit barn? Og især nogle sommersko, da de skal kunne holde ud at gå med dem på ferien? Jeg synes i hvert fald at det var rigtig svært at finde de helt rigtig sko til min pige.

Efter en tur i de forskellige shoppingcentre – begyndte det at være spild af tid. Jeg kunne simpelthen ikke finde de helt rigtige sko, og hun var heller ikke elle vild med nogle af dem. Nå, men så måtte mor i gang med at søge lidt på nettet. Ja, man kan jo så sige at det er lidt af en chance ambulance, for hvad nu hvis de ikke passede, og hvad nu hvis Marie ikke kunne lide dem? Ja, der var en masse ’’ hvad nu hvis ’’ tanker! Men jeg faldt simpelthen over en side, som jeg brugte en masse tid på. Det var nemlig på Petit Nord’s hjemmeside jeg fandt en masse flotte sko.

Jeg har helt vildt med Petit nord sandaler til piger og det endte med at jeg måtte bestille ikke kun 1 par, men hele to! Jeg var dog lidt spændt på om Marie kunne lide dem, for jeg havde faktisk ikke vist hende et billede af dem. Men da de kom ind ad døren og fik dem pakket op, endte det med at hun gik med dem hele dagen …. For det ikke skal være løgn, faldt hun faktisk i søvn med dem, haha. Så hvis du også søger de helt perfekte sandaler eller andre slags sko, så vil jeg klar anbefale dig at kigge på Petit Nord Hjemmeside.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted