Pusletaske der passer til dit behov og din stil

Hos Lille Bi finder du et kæmpe udvalg af babyudstyr og legetøj fra mange kendte brands f.eks. SEBRA, Play & Go, Done by Deer og mange flere. Lille Bi sælger bl.a. Tøj til både piger og drenge i størrelser under 1 år og helt op til 5 år.

Inspirerende & udfordrende legetøj

Oftest bugner børnenes værelser med diverse legetøj, og de leger sjældent med det hele. Meget af legetøjet bliver hurtigt uinteressant efter en periode, og få ting som de bruger rigtig meget, bliver hurtigt slidt eller går i stykker med tiden.

Hos Lille Bi er der blevet taget højde for børnenes leg, og derfor er udvalget af legetøj i webshoppen af høj kvalitet og legeværdi, og kan holde til at blive leget med igen og igen.
Produkterne er nøje udvalgt, så de inspirerer og udfordrer børnenes fantasi, men som samtidig også ser pænt ud på hylderne, og når det står fremme på stuegulvet.

Fremstilling af giftfrie materialer

Hos Lille Bi er der udelukkende taget højde for børnenes ve og vel, og derfor er alle produkterne i webshoppen fremstillet af giftfrie materialer.

Alle vores produkter er fremstillet af økologisk bomuld eller træ fra plantager. Her kan du f.eks. Prøve juniorsengetøj i lækker blød kvalitet og 100% bomuld.

Danmarks største udvalg af pusletasker

Pusletasker skal være rummelige og nemme at bære. Da det ikke kun er mor, der skal skifte bleer eller give flaske, så må pusletasken stilmæssigt gerne passe til begge forældre.

Hos Lille Bi finder du Danmarks største udvalg af pusletasker, der passer til dit behov og stil, lige fra de normale til de mere luksuriøse udgaver. En pusletaske med mange rum giver et nemt overblik, i stedet for at alt bliver samlet i et rum, og skaber rod.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted